Hartelijk welkom

SSI Scuba Skills update

SSI Scuba Skills update

SSI Scuba Skills Update

Een tijdje niet gedoken? Geen enkel probleem. Met een SSI Scuba Skills Update zijn al je vaardigheden zo weer op pijl en kun je weer lekker duiken! 

In twee duiken worden alle oefeningen welke ook tijdens de SSI Open Water cursus gegeven worden herhaalt. Op deze manier worden alle vaardigheden weer op pijl gebracht en kunt u weer lekker genieten van het onderwaterleven. Daarnaast wordt de theorie getoetst aan de hand van de SSI Open water toets. Voor deze toets kun je niet zakken maar wordt gebruikt om je theoretische kennis te toetsen. Op deze manier kunnen we je eventueel passend wat bijles geven.

Doordat DiveWorld beschikt over een 10 meter diepe duiktoren kan de scuba tune-up ook gegeven worden in de winter. De duiktoren is uitermate geschikt om het afdalen, opstijgen en trimmen te oefenen. Na afloop zal de betreffende instructeur je logboek tekenen en ontvang je een officiele scuba skills update sticker op je pasje. Zo kun je in de toekomst aantonen dat als jou vaardigheden nog voldoende zijn. Dus als je weer veilig je hobby wilt op pakken dan is de SSI Scuba Skill Update eigenlijk een must! 

Extra informatie:

Minimale vereisten:
  • - Cursist dient minimaal 10 jaar oud te zijn bij aanvang van de cursus.
  • Medische verklaring dient volledige ingevuld te worden en cursist moet beschikken over goede gezondheid
  • - Cursist dient minimaal te beschikken over een SSI Scuba Diver brevet of een vergelijkbaar brevet van een andere organisatie. 
Duur cursus:
  • - 1 Theorie les
  • - 2 Binnenwater lessen
Kosten: 

 € 114,95

Geldigheid:

 Overal ter wereld onbeperkt geldig 

Quick Contact

Kom duiken bij Diveworld